Foto: Jiří IPSER
Pražská tipovačka: Jak vidí desáté kolo přeboru Ondřej Kučera ze Zličína?
07.10.2022

Pražská tipovačka: Jak vidí desáté kolo přeboru Ondřej Kučera ze Zličína?

Čtyři výhry v řadě posbírali fotbalisté Zličína, což je vyneslo na 5. místo Pražská teplárenská přeboru mužů. „Po trošku rozpačitém začátku, kdy jsme nezvládli zápasy v Hostivaři, na Dukle a na Vyšehradě, se nám konečně podařilo zlepšit jak herně, tak výsledkově. Postupně se v tabulce dostáváme do pater, kde bychom chtěli být, kam patříme,“ říká 35letý obránce Ondřej Kučera. „Myslím, že jsme na začátku sezony hledali způsob, jaký chceme hrát, a to se na nás podepsalo i výsledkově. Vzhledem k množství nových hráčů to je asi pochopitelné, ale rozhodně jsme z toho začátku nebyli nadšení. Postupně se nám dostávají do střelecké formy všechna naše ofenzivní esa: Fanda Hák, Honza Pyšek a Ivan Merta. Atmosféra v týmu je skvělá a já si fotbal na stará kolena na Zličíně opravdu užívám,“ pokračuje Kučera, který předkládá své tipy na 10. kolo přeboru v pravidelné Tipovačce. Stačí se zaregistrovat a hrát o zajímavé ceny. Za vítězství je třeba 100 litrů piva...

Na webu Tipeeto už můžete vyplňovat své tipy na 10. kolo přeboru.

Takhle ho vidí Kučera.

Pražská teplárenská přebor

Podolí – Dukla JM, tip 1:3
S Podolím jsme ještě nehráli a vím, že mají slušné výsledky, nicméně Dukla je na tom fotbalově velmi dobře, a tak dávám výhru hostů. Gólově se prosadí Kotlík.

ČAFC – Hostivař, tip 3:1
Na Hostivaři jsme prohráli a nebylo to kvalitou domácích, ale spíš naší nemohoucností. V tomhle zápase věřím ČAFC, protože jednou z klíčových postav je Jirka Machurka, kterého moc dobře znám a pamatuju si ho, když jsme spolu váleli na Motorletu asi před 18 lety. Klobouk dolů, v jaké je i nadále formě. V tomhle zápase dotáhne domácí k výhře.

Motorlet B – Braník, tip 3:2
Ač je Motorlet výsledkově za očekáváním, tak bylo vidět, že má ve svém kádru plno mladých a šikovných fotbalistů, kteří se pod vedením Honzy Rajnocha zlepší. A zlepšení by mohlo přijít už v tomhle zápase, kdy hostům běhaví domácí nebudou chutnat.

Kolovraty – Radotín, tip 4:1
Tady dávám jasnou jedničku. Koncepční práce trenéra Radotína Valouška v tomto případě stačit nebude. Gólem se prosadí Gračko.

Uhříněves – Spoje, tip 0:4
V tomhle zápase dle mého asi není moc co řešit. Spoje svojí kvalitou přebor převyšují a v Uhříněvsi neklopýtnou.

Přední Kopanina – Královice, tip 3:0
Trošku očekávám další z pokračování tzv. Urban show… Takže dá hattrick a Královice odjedou s prázdnou.

Vyšehrad – Žižkov B, tip 2:2
Nemám žádnou remízu, a to by byla náhoda, aby se nějaká nezrodila...

Tempo - Zličín, tip 1:3
Kdo si nevěří, tak by ani neměl chodit na hřiště. Tempo má výborný a ofenzivně laděný tým, respektujeme jejich kvalitu, nicméně jedeme na Tempo vyhrát.


I. A třída

Zlíchov – Praha 1999, tip 1:2
Popravdě jsem hosty hrát nikdy neviděl, ale co hráč, to legenda… Na Zlíchově vyhrají, pak si asi dají pár desítek piv...

Kunratice – Dolní Chabry, tip 1:4
Nejlepší útok soutěže bude zase pálit ostrýma a tři body poputují do Chaber. Třeba se díky tomu bude dařit Vizourovi v kartách.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE