Foto: PFS
#7 Podcast Fotbal Praha | Trenér, DJ, „blázen“. Karel Jeřábek mluví o receptu na úspěch, hořkých koncích i blikancích
15.02.2024

#7 Podcast Fotbal Praha | Trenér, DJ, „blázen“. Karel Jeřábek mluví o receptu na úspěch, hořkých koncích i blikancích

V pražském fotbalovém prostředí byste těžko hledali úspěšnějšího kouče. Karel Jeřábek ovládl se svými týmy pětkrát Pražská teplárenská přebor. Nejvíc si cení triumfu s Vršovicemi, ze kterých chtěl přitom po prvním tréninku zmizet. „Upřímně? Kvalita tam byla hrozná,“ říká na rovinu současný trenér divizního Újezdu Praha 4.

V podcastu Fotbal Praha se rozpovídal o bouřkách v kabině i blikanci, který byl za hranou a dodnes jej lituje. Zkusil s námi odhalit recept na úspěch a popsal, jak to dělá, že je v kabině mezi mladšími svěřenci stále in. „Mým koníčkem je hudba, hraju na svatbách, to mi pomáhá sledovat aktuální trendy. Ale nebojte, v kabině se do playlistu hráčům nepletu,“ přiznává.

Opomenout jsme nemohli ani zákulisní informace, že měl vést ligovou Viktorii Žižkov před Jindřichem Trpišovským nebo co znamená v jeho trenérském slovníku teror. „I ten u mě hráči mohou okusit. A že jsem blázen? V určitém slova smyslu určitě,“ dodává závěrem jako pozvánku na další díl podcastu Fotbal Praha s moderátorem Richardem Valouškem.

Celou epizodu si můžete poslechnout na:

Spotify

Apple podcast

Google podcast


Související články