Foto: PFS
Výběry PFS U13 a U14 se na kempech připravovaly na jarní část Mezikrajské soutěže

Výběry PFS U13 a U14 se na kempech připravovaly na jarní část Mezikrajské soutěže

Mezikrajská soutěž kategorií U13 a U14 pokračuje i na jaře a trenéři obou výběrů si pozvali hráče na přípravné kempy. V této části čekají výběr Pražského fotbalového svazu tři soupeři: venku výběr Jihočeského KFS (19. března), doma se Pražané představí na hřišti Braníku proti výběrům Středočeského KFS (2. dubna) a Plzeňského KFS (23. dubna).

Kemp U13

V tréninkovém centru SK Slavia Praha Eden proběhl kemp, na který byli pozváni především hráči širšího výběru, kteří se svými výkony snažili v miniturnaji tří mužstev upoutat pozornost trenérů a říct si o nominaci do Mezikrajské soutěže. Hra měla nasazení, tempo, ale i kvalitu.

Trenéři Jura a Kočiško pozvali 27 hráčů z těchto klubů: FK Dukla Praha 5 hráčů, Bohemians 1905 3 hráči, FK Motorlet Praha 5 hráčů, FC Háje 4 hráči, ABC Braník 4 hráči, SC Xaverov 5 hráčů a SK Slavia Praha 1 hráč.

Mezikrajská soutěž pro výběr U13 pokračuje čtvrtým kolem 19. března ve SCM Složiště v Českých Budějovicích proti výběru Jihočeského KFS.

Kemp U14

Kemp výběru U14 proběhl v areálu ABC Braník. Trenéři zvolili jako hlavní náplň hru na 4x15 minut, kdy v každé části zkoušeli jiné rozestavení, jiný způsob rozehrávky a presinku. Někteří hráči si vyzkoušeli i nové posty.

Trenéři Lilling a Snopek pozvali 34 hráčů z těchto klubů: AC Sparta Praha 7 hráčů, SK Slavia Praha 8 hráčů, Bohemians 1905 5 hráčů, FK Dukla Praha 4 hráči, FK Motorlet Praha 5 hráčů a FC Tempo 5 hráčů.

Mezikrajská soutěž pro výběr U14 pokračuje rovněž čtvrtým kolem 19. března ve SCM Složiště v Českých Budějovicích proti výběru Jihočeského KFS.