Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: Jak vidí 17. hrané kolo přeboru Dominik Kuzma ze Žižkova B?
15.03.2024

Pražská tipovačka: Jak vidí 17. hrané kolo přeboru Dominik Kuzma ze Žižkova B?

Porážkou 1:3 s Přední Kopaninou vstoupila do jarní části Pražská teplárenská přeboru rezerva Žižkova. „Máme před sebou jarní část, do které jsme vstoupili s trošku obměněným týmem. Na podzim nás hodně trápily hlavně chyby v defenzivě, kvůli kterým jsme ztratili body, které by nás bývaly posunuly v tabulce o něco výš. Zejména tomu bychom se chtěli v jarní části vyvarovat,“ říká záložník Dominik Kuzma.

Žižkov B na 9. místě tabulky a rád by se dostal výš. „V druhé polovině soutěže chceme být úspěšnější než v té první a cílem je určitě nasbírat body, abychom se nemuseli ohlížet na sestupové příčky. Věřím, že máme dostatečně natrénováno, abychom dokázali potrápit i týmy z horních příček tabulky, což se částečně povedlo i v úvodním zápase s Kopaninou. I přes to, že se zápas výsledkově nevyvedl, v naší hře bylo hodně dobrých věcí, od kterých se můžeme odrazit směrem do dalších zápasů,“ pokračuje Kuzma, který nabízí svůj pohled na další přeborové kolo v tradiční tipovačce. 

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Braník - Střešovice, tip 0:3
Myslím, že i přes veškeré úsilí Braníku, který má za sebou porážku v důležitém úvodním zápase, udrží Střešovice čisté konto a bez problému potvrdí roli favorita tohoto zápasu.

Uhříněves - ČAFC, tip 2:3
Tady se bude hrát vyrovnaný zápas. Troufnu si říct, že se bude rozhodovat až v samotném závěru, ve kterém ČAFC urve vítězství na svoji stranu.

Žižkov B - Královice, tip 3:0
Po nevydařeném zápase s Kopaninou pro nás bude důležité tenhle zápas zvládnout a brát všechny body. Věřím, že se na zápas dobře naladíme a soupeře přehrajeme hlavně týmovým výkonem bez zásadních chyb, který nás dovede k vítězství. Zároveň cítím, že bychom mohli ze hřiště odcházet s nulou vzadu.

Zličín - Dukla JM, tip 2:2
Oba týmy vstoupily do jarní časti porážkou. O velké motivaci si spravit chuť tedy nebude pochyb ani na jedné straně. Zápas to bude vyrovnaný, body se budou dělit a padnout by mohly aspoň čtyři góly.

Motorlet B - Přední Kopanina, tip 1:3
Vzhledem k umístění v tabulce by Kopanina měla předvést dominantní výkon, ve kterém si v poklidu dojde pro vítězství a odveze si tak domů plný počet bodů.

Dolní Chabry - Třeboradice, tip 0:2
V tabulce od sebe tyto týmy dělí pouhé tři body, pro mě je ale jasným favoritem tým hostů. Třeboradice budou mít herně navrch a dvěma góly v druhém poločase si zajistí výhru.

Tempo - Kolovraty, tip 2:1
Souboj dvou týmu z horní části tabulky. Tempo v posledním zápase překvapivě remizovalo s papírově slabším soupeřem. Budou chtít proto potvrdit svoje kvality a na domácím hřišti si v podobě těsného výsledku 2:1 dojdou pro vítězství.

Vyšehrad - Podolí, tip 3:0
Tady se překvapení konat nebude a všechny body zůstanou na půdě domácího Vyšehradu.

I. A třída

Uhelné sklady - Slivenec, tip 2:0
Domácí celek nenechá nic náhodě a s papírově slabším soupeřem si poradí.

Xaverov - Újezd nad Lesy, tip 3:3
Tohle bude zápas, který bude bohatý na góly a pro nezaujatého fanouška krásná podívaná. Bohužel se ale oba týmy budou muset spokojit s bodem.