Foto: Nikol Kuncová
Pražská tipovačka: Jak vidí 18. hrané kolo přeboru Vojtěch Růžička z Dukly JM?
22.03.2024

Pražská tipovačka: Jak vidí 18. hrané kolo přeboru Vojtěch Růžička z Dukly JM?

Dvě jarní kola, dvě porážky s Vyšehradem na Zličíně. Fotbalisté Dukly JM nevstoupili do odvet v Pražská teplárenská přeboru ideálně a v tabulce jsou na 10. místě. „Do jarní části jsme vstoupili špatně: výsledkově a především herně se nám zatím nedaří. Jednoznačné cíle jsme si v zimě nestanovili, ale v současné situaci se zkrátka chceme dostat v tabulce tak vysoko, jak to bude možné. Druhá polovina tabulky přeci jenom není něco, na co byla Dukla poslední roky zvyklá,“ říká obránce Vojtěch Růžička. „Nicméně věřím, že stačí jeden až dva povedené zápasy a zase se zvedneme.“

První možnost bude mít Dukla JM ve víkendovém domácím zápase proti posledním Dolním Chabrům. Níže se můžete podívat na Růžičkovy tipy.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Kolovraty - Podolí, tip 2:1
S Kolovraty jsme odehráli dost vyrovnané utkání v přípravě. Vždy to byl tým, který byl v tabulce vysoko. Podolí zatím dobře brání, ale věřím, že Kolovraty to prorazí.

ČAFC - Tempo, tip 2:2
Myslím si, že tady to bude mít Tempo hodně těžké. Podle kurzů bude sice favorit, ale mohlo by přijít o důležité body.

Dukla JM - Dolní Chabry, tip 4:2
Jak jsem říkal - potřebujeme konečně vyhrát. Takže musíme zapnout už teď v sobotu. Na podzim to nakonec byl celkem vyrovnaný zápas, kdy jsme to zlomili až ve druhém poločase. Moc nevím, co od soupeře teď čekat, ale pravděpodobně to bude podobné utkání.

Zličín - Vyšehrad, tip 0:2
Naši dva předchozí soupeři. Vyšehrad byl silný soupeř a věřím, že jestli nastoupí Zličín ve stejné síle jako proti nám, tak by ho měl Vyšehrad přehrát.

Třeboradice - Braník, tip 2:1
Třeboradice zatím mají dvě výhry, ale i Braník už minule bodoval. Myslím, že doma Třeboradice vybojují těsné vítězství, i když Braník je potrápí.

Královice - Motorlet B, tip 0:3
Královice mají zatím na jaře plný počet bodů, ale na Motorlet narazí. Věřím, že Motorlet Královice přehraje a uběhá, a to i přesto, že se zápas kryje s jejich A-týmem.

Přední Kopanina - Uhříněves, tip 4:1
Minulý víkend za mě překvapivá prohra Kopaniny s Motorletem, ale nemyslím si, že by se to mělo opakovat. Očekávám, že Kopanina povede již v prvním poločase a následně výsledek už nepustí.

Střešovice - Žižkov B, tip 2:2
Žižkov je tuto sezonu poměrně těžké odhadovat, Střešovice to samé. Takže nebudu nic vymýšlet a zkusím remízu. Zápas tady ale může skončit jakkoliv.

I. A třída

Ďáblice - Xaverov, tip 2:0
Už je to celkem dlouho, co jsem proti Ďáblicím hrál, ale nikdy to nebyl úplně jednoduchý soupeř. Oba zápasy zatím Ďáblice vyhrály, tak v tom budou pokračovat.

Aritma B - Kbely, tip 1:3O Kbelích jsem slyšel, že hrají dobře. Je to náš další soupeř v poháru a věřím, že to může být těžší zápas než proti některým přeborovým týmům. Na jaře jsou zatím bez zaváhání a potvrdí to i proti druhému týmu v tabulce.