Foto: Jiří IPSER
Pražská tipovačka: Jak vidí 22. hrané kolo přeboru Pavel Novotný z ČAFC?
19.04.2024

Pražská tipovačka: Jak vidí 22. hrané kolo přeboru Pavel Novotný z ČAFC?

Fotbalisté ČAFC chtějí v závěru Pražská teplárenská přeboru ze 7. pozice zaútočit na nejlepší pětku. „Máme se fajn, jen nám na Čafce k dokonalosti scházejí body, které jsme ztratili v posledních minutách jak doma s Tempem, tak hlavně na velice přátelské půdě na Vyšehradě,“ říká útočník Pavel Novotný. „Ambice jsou stejné jako před sezonou: tedy být okolo 5. místa a nemít starosti do posledních kol. Tam to je vždy zajímavé v každé soutěži, v jakékoliv lize.“

Jak Novotný odhaduje duely 23. kola (22. hraného) Pražská teplárenská přeboru? To se dozvíte v tradiční Pražské tipovačce.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Braník - Vyšehrad, tip 2:0
Rád bych, aby můj bývalý tým zvládnul tento zápas proti týmu, který by měl za to vše, co jsem si na něj přečetl v novinách, hrát úplně v jiných typech soutěží, tedy v nejnižší třídě. Ale třeba to v novinách a to, co jsem zažil dříve na vlastní kůži, není pravda. Možná křivdím a nikdo vážně těch x let nevěděl o tom, co se děje. Branky: Platil, Palko.

Královice - Kolovraty, tip 2:3
Milan Bébr přijede na kole 7 kilometrů z Říčan, takže to nemá daleko, a zvládne odvézt tři body. V tomto derby rozhodne svou rychlostí výborný Hynek. Za domácí bude chybět nejlepší střelec historie Královic Pospa, ale udeří pan Lády a Jirka Janoušek.

Dukla JM - Uhříněves, tip 3:1
Ondra Kotlík se dvakrát prosadí proti dobře vedené obraně hostů, která má v čele znovu zpátky pana Podvína, který je na tuto soutěž takový NACHO. Přeju mu hlavně zdraví, protože to je základ.

Zličín – Motorlet B, tip 4:1
Jelikož hraje áčko Motorletu ve stejný čas, moc bodů nemá a hraje o těžkou záchranu, což mou osobu mrzí, jelikož mám Motorlet v srdci a hodně mi v životě dal, tak neočekávám žádné posílení a bude to tedy jasná výhra domácích. Ti svou ofenzivní silou zničí mladý tým hostů. Nejraději bych napsal 4x branka Hák, ale bohužel z důvodu jeho zranění, které mrzí nás všechny, budou branky 2x Kohy, 1x Mertič a 1 Žáky.

Třeboradice - Tempo, tip 1:1
Nekoukatelný fotbal nebude svědčit hostům a neočekávám, že by to zvládli, tedy tady za mě kříž a málo branek. 60 žlutých karet a podle slov trenéra hostů chyba u rozhodčích, kteří to zase nezvládli, jako již poněkolikáté...

Přední Kopanina - ČAFC, tip 0:1
Jediné, co tady řeknu, že celý klub udělá maximum pro vítězství a zisk tří bodů pro legendu pražského fotbalu pana Machurku, který bude slavit 23. dubna 2024 narozeniny. Náš tým mu udělá radost a zvládneme to na horké půdě favorita soutěže. Branka Machurka, pak celá Praha uvidí strejdu a bude mu muset dát pusu.

Střešovice - Podolí, tip 2:0
Výhra domácích a bez problémů zvládnutý zápas. Hosté to budou mít těžké se záchranou, ale třeba to ještě zmátoří a zamotají s tabulkou nad nimi. Skvělá sezona výborného trenéra, pana Havlíka. Je vidět, že jeho cit pro fotbal a kabinu je neskutečný.

Dolní Chabry - Žižkov B, tip 1:1
Tady vidím remízu, za domácí branku pana Palmy. Každý tým bude rád za bod a příjemné odpoledne v krásném areálu domácích. Těm bod pomůže k záchraně v soutěži.

I. A třída

Újezd Praha B - Xaverov, tip 1:2
Posílený tým domácích z divizního áčka po jejich zápase potrápí hosty, který ale potvrdí v posledních minutách roli favorita: zvládnou to a budou se prát o postup do přeboru.

Uhelné sklady - Kbely, tip 1:3Velice mě mrzí, že již nejsou v Uhelkách hráči jako je Šáfa, Koubas a další z naší party v dorostu Motorletu. A nejvíc tam chybí pan Hlavica, který tomu dal vždycky řád a hlavně z nich dokázal vymačkat maximum, i když se už moc netrénovalo. V tomto zápase favorizuju hosty a očekávám je v přeboru, kde podle jmen ze soupisky budou hrát v první části tabulky.



Související články