Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: Jak vidí 25. hrané kolo přeboru Jakub Sváta z ČAFC?
12.05.2023

Pražská tipovačka: Jak vidí 25. hrané kolo přeboru Jakub Sváta z ČAFC?

Fotbalisté ČAFC zažívají hodně povedené jaro. Pokud by se dělala tabulka Pražská teplárenská přeboru sestavená jen z devíti zápasů sehraných v roce 2023, tak v ní je ČAFC na druhém místě za Spoji. „Na tabulku se teď kouká dobře. Nacházíme se na pátém místě, o kterém se nám ani nezdálo. Od začátku soutěže je náš cíl záchrana. K tomuto cíli jsme se přiblížili díky sérii čtyř zápasů bez prohry, kterou bychom určitě rádi protáhli. V této velmi vyrovnané soutěži není nic dané, a tak musíme zvládnout zápas s Radotínem, abychom si bodový polštář na barážová místa zvětšili,“ říká před 26. kolem přeboru (25. hraným) záložník Jakub Sváta.

Teď zkusí v pravidelné Pražské tipovačce předpovědět, jak dopadnou zápasy 26. kola (25. hraného).

Na platformě Tipeeto se můžete zapojit také a zahrát si o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

ČAFC – Radotín, tip 2:0
Určitě budeme chtít prodloužit sérii bez prohry. Náš gólman Štěpánek vychytá svojí pátou nulu v řadě a gólově se prosadí Huňka a Nováček. Nebude to lehký zápas, ale věřím, že ho zvládneme.


Podolí – Zličín, tip 1:3
Zachraňující se Podolí potřebuje každý bod, ale kluci ze Zličína si toho jsou vědomi. Nedají jim nic zadarmo a body si odvezou. Minimálně jednou se prosadí Ondrejka.

Vyšehrad – Královice, tip 1:0
Vyšehradu se uzdravuje kádr, a tak si myslím, že Královice doma na umělce porazí. Je to boj o hodně, Vyšehradu teče do bot a potřebuje zvítězit. Myslím si, že v zápase bez šancí nakonec rozhodne Heřman.

Kolovraty – Dukla JM, tip 1:2
Dukla si roli favorita pohlídá a vyhraje v Kolovratech těsným náskokem, ale zápas budou mít pod kontrolou. Povedou dvougólovým náskokem a v závěru upraví skóre Gračko.

Uhříněves – Braník, tip 1:1
Uhříněves bude hrát defenzivní fotbal. Braník se nebude moc dostávat k zakončení, ale jednou jim to tam z dálky spadne. Uhříněves na to rychle odpoví trefou Peterky.

Přední Kopanina – Hostivař, tip 0:1
Kopanina se hodně trápí a doplácí na svůj hrbolatý terén, který nevyhovuje kombinačnímu fotbalu. Terén bude hrát do karet Hostivaři, která to ubojuje. Prosadí se z protiútoku rychlonohý Lehner.

Tempo – Spoje, tip 0:2
Spoje si udrží roli favorita a po rychlém gólu budou kontrolovat zápas. Spoje se tímto vítězstvím posunou blíže k titulu.

Motorlet B – Žižkov B, tip 2:0
Souboj dvou béček dopadne lépe pro Motorlet, který doma na jaře prohrál jenom jednou. Motorlet dovede k vítězství kapitán Scharf, který se prosadí z rohového kopu a následně dá gól Kornacki.

I. A třída

Třeboradice – Dolní Chabry, tip 1:0
Boj o první místo zvládnou lépe Třeboradice, tím odskočí o šest bodů a Chabry to budou mít složité dohánět.

Modřany – Uhelné sklady, tip 0:0
Fotbal v Modřanech nepřinese ani jednu branku a oba týmy si odnesou po jednom bodě. 

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE