Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: 13. kolo přeboru očima Robina Ráži z Kolovrat
27.10.2023

Pražská tipovačka: 13. kolo přeboru očima Robina Ráži z Kolovrat

Výsledky jako na houpačce. To jsou Kolovraty v tomto ročníku Pražská teplárenská přeboru. Po 12 kolech má mužstvo šest výher, ale také pět porážek a divoké skóre 33:33 k tomu. „Myslím, že všichni v Kolovratech máme z probíhající sezony stejné pocity. Jednou jsme dole, pak zase nahoře, výkony nejsou úplně stabilní,“ uznává obránce Robin Ráža. „Nepodařilo se nám udělat více výher v řadě, takže proto jsme v tabulce tam, kde jsme, ale po posledním odehraném kole máme první dva týmy na rozdíl šesti bodů, což není úplně nic strašného. Věřím, že se nám podaří jejich náskok v následujících zápasech ještě stáhnout,“ komentuje průběžné 7. místo a ztrátu na vedoucí Tempo s Přední Kopaninou.

A právě po nich v Kolovratech pokukují. „Jsme spolu všichni už dlouho a máme výbornou partu, proto věřím, že tuto sezonu zvládneme a zakončíme ji úspěchem, což si myslím, že je z našeho pohledu umístění na bedně. Doufám, že se brzo uzdraví Gračena a bude zase bavit fanoušky,“ říká Ráža, který předkládá svůj pohled na 13. kolo přeboru v tradiční Pražské tipovačce.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Braník – Podolí, tip 2:2
Braník minulý víkend udělal cenný skalp na Tempu, takže jeho hráči budou určitě dobře naladěni. Podolí je ale z mého pohledu velmi nepříjemný soupeř, takže to vidím na remízu.

Žižkov B – Tempo, tip 2:4
Záleží, jestli Viktorka pošle na výpomoc hráče z A-týmu. Tempo bude chtít napravit zaváhání z minulého kola, takže to vidím na ofenzivní fotbal z obou stran, ale Tempo vyhraje.

Dukla JM – Přední Kopanina, tip 1:4
Kopanina je pro mě nejlepší tým v soutěži, co se týče jednotlivé individuální kvality hráčů. Tento rok to není ta Dukla jako z minulých sezon, proto věřím Kopanině.

Zličín – ČAFC, tip 2:2
Tady bych radši tipoval počet černých karet než výsledek zápasu. Bude to válka, která nakonec nenajde vítěze.

Třeboradice – Královice, tip 3:2
V Třeboradicích nejspíš očekávali, že v této fázi sezony budou asi o něco výš, ale je to opravdu vyrovnaná soutěž, zatím jsou za očekáváním. Královice nemají dobrou formu a myslím, že tento zápas zůstanou všechny body na straně domácích.

Dolní Chabry – Kolovraty, tip 0:3
Jestli se chceme posunout v tabulce směrem k čelu soutěže, tak musíme tohle utkání zvládnout. Byl bych rád, kdybychom udrželi nulu a naše ofenzivní hvězdy navázaly na výborný výkon z minulého kola. Dále se těším na běžecké souboje Oty Vágnera s naším Hýňou. (směje se)

Střešovice – Vyšehrad, tip 2:3
Bude to velmi vyrovnané utkání, ale koncovku zvládne Vyšehrad.

Motorlet B – Uhříněves, tip 3:1
Tady musím s velkou pokorou vůči hostům, protože je to takový náš strašák, ale věřím domácím.

I. A třída

Uhelné sklady – Zlíchov, tip 4:4
Přál bych divákům na Uhelkách hodně gólů.

Kunratice - Spoje B, tip 3:2
Tady jsem si nechal poradit o svého kamaráda, dubečského univerzála brankáře a útočníka v jedné osobě Bróži, který více věří Kunratkám.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE