Foto: Nikol Kuncová
Pražská tipovačka: Jak vidí 25. hrané kolo přeboru Radek Klouček z Třeboradic?
10.05.2024

Pražská tipovačka: Jak vidí 25. hrané kolo přeboru Radek Klouček z Třeboradic?

Patří k nejlepším týmům jara, díky dosavadním 17 bodům z druhé části Pražská teplárenská přeboru se fotbalisté Třeboradic dostali ze sestupového pásma na klidnější 11. pozici. „Kdybych měl zhodnotit průběh jara, tak co se týče výsledků, můžeme být celkem spokojení. Oproti podzimu se to totálně otočilo,“ říká záložník Radek Klouček, jehož mužstvo na podzim uhrálo pouze 11 bodů. „Na podzim jsme ve spoustě zápasech hráli dobře, ale potkal nás tam krátký výpadek a zápasy jsme ztráceli. Na jaře výkony nejsou takové, jaké bychom si představovali, ale body děláme, což je to hlavní.“

Jako příklad poukazuje Klouček na vítězství 2:0 v Dolních Chabrech. „Nebyli jsme lepší, byl to remízový zápas. Na podzim bychom ho pravděpodobně ztratili, ale teď díky bojovnosti, a díky tomu, že hrajeme až do konce, jsme ten zápas dokázali překlopit na naši stranu. Stále nás ale čeká těžká práce, abychom měli jistou záchranu,“ předpovídá Klouček před víkendem, kdy se Třeboradice představí na hřišti ČAFC.

Jak vidí Klouček šance svého mužstva? A jak se dívá na ostatní zápasy v rámci Pražské tipovačky?

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Motorlet B - Žižkov B, tip 3:1
Zápas béček je vždy těžké odhadnout, i vzhledem k tomu, že některému z týmů může přijít pomoc někdo z A-mužstva. Motorlet minule překvapivě padnul na Braníku a myslím, že si to tentokrát pohlídá. V Motorletu jsem hrál, tak tipnu výhru domácích.

Podolí - Zličín, tip 0:3
Zde je favorit jasný, a i když Zličín trápí nějaká zranění, tak si myslím, že v tomto bojovném utkání si dokráčí pro tři body. Nevím, jestli Fanda Hák nastoupí, ale i kdyby ne, tak ho bude za klandrem slyšet a bude hnát tým k vítězství.

ČAFC - Třeboradice, tip 1:2
Tak tady nemůžu jinak, než vsadit na nás. Vzhledem k tomu, co se říká o hřišti na Čafce, tak se dá očekávat spíše bojovné utkání plné soubojů. Potřebujeme se opět vzdálit barážovým pozicím. Na tento zápas se osobně moc těším, protože potkám bývalé spoluhráče z Motorletu. Jen mě mrzí, že už na lavičce nebude trenér Novotný. Ve fotbale mi hodně pomohl a hodně mu dlužím.

Kolovraty - Dukla JM, tip 4:3
V tomto utkání si divák přijde na své. Věřím, že to bude utkání nahoru-dolů s velkým množstvím šancí na obou stranách, ve kterém nakonec budou šťastnější domácí. Tuto přestřelku zvládnou.

Uhříněves - Braník, tip 2:0
Toto je pravděpodobně jedna z posledních možností pro Braník, jak se ještě vrátit do bojů alespoň o barážové pozice. Oba týmy minulé kolo zvládly a půjdou do toho naplno. Pro nás by bylo nejlepší, kdyby to skončilo plichtou, ale tomu nevěřím. Pevná obrana Uhříněvsi udrží nulu a domácí udeří ze standardek, takže vyhrají.

Přední Kopanina - Střešovice, tip 5:1
Kopanina v této chvíli vypadá, že v přeboru nemá soupeře. V aktuální formě bude velmi těžké ji zastavovat. Duo Urban-Ptáček opět udeří a Kopanina si dojde pro další vítězství.

Tempo - Dolní Chabry, tip 3:1
Na Tempu to budou mít hosté hodně těžké. Domácí svou rychlou kombinační hrou postupně udolají dobře bránící Chabry a zápas dovedou do vítězného konce.

Vyšehrad - Královice, tip 5:1
Vzhledem k tomu, že hosté mají zřejmě dost zraněných hráčů a mladíci z Vyšehradu hrají doma na umělce dobrý fotbal, tak věřím v celkem přesvědčivé vítězství domácích.

I. A třída
Modřany - Uhelné sklady, tip 2:1
Musím se přiznat, ohledně této skupiny nemám úplně přehled, tedy kromě toho, že Kbely dominují. Vzhledem k tomu, že za Modřany nastupují spoluhráči z malého fotbalu, tak jim budu věřit a tipnu výhru domácích.

Xaverov - Vršovice, tip 3:2
Když jsem se díval na tabulku, která je velmi zajímavá a zamotaná, tak vítěz tohoto zápasu bude zase o krok blíž k postupovým pozicím. Budu věřit domácím, že tohle těžké utkání o jednu branku zvládnou.