Foto: PFS
Neligový výběr U17 vybojoval postup do semifinálového turnaje O pohár Josefa Šurala

Neligový výběr U17 vybojoval postup do semifinálového turnaje O pohár Josefa Šurala

V areálu FK Baník Most-Souš se odehrálo základní kolo turnaje O pohár Josefa Šurala v kategorii U17. Pražský výběr na něm oba zápasy vyhrál, když porazil výběry Ústeckého a Karlovarského kraje shodně 4:0 a zajistil si tak postup na semifinálový turnaj.

„Rádi bychom poděkovali klubům za spolupráci při tvorbě nominací jak na kempy, tak na turnaj. Některé kluby hrály v den turnaje mistrovská utkání a i přes to nám hráče uvolnily. Jsme spokojeni jak s výsledky, tak s herním projevem a přístupem všech hráčů. Těšíme se na semifinálový turnaj,“ zhodnotil hlavní trenér výběru Filip Krhut.

Sestava Pražského výběru: Jedlička Marek, Nahi Adam, Bazala Josef (všichni SK Střešovice 1911), Prüher František (FK Dukla Jižní Město), Sobotka Matěj, Šesták Jan, Brož Václav (všichni FC Háje Jižní Město), Straka Adam, Vacík Tomáš, Friedrich David, Pátek Václav, Káninský Matyáš (všichni SC Xaverov Horní Počernice), Vojta Jonáš (SK Libuš), Vejvoda Tomáš, Potočár Matěj (oba SK Zbraslav), Horňáček Martin (SK Modřany), Mašovič Goran (Sokol Stodůlky).