Foto: Pavel Jiřík st.
Pražská tipovačka: Jak vidí 27. hrané kolo přeboru Milan Morávek z Kolovrat?
24.05.2024

Pražská tipovačka: Jak vidí 27. hrané kolo přeboru Milan Morávek z Kolovrat?

Čtvrté místo budou v závěru Pražská teplárenská přeboru hájit fotbalisté Kolovrat. „Sezona zatím probíhá výsledkově podle představ. Chceme skončit v první pětce a zkusit zabojovat o bednu,“ říká brankář Milan Morávek. Na třetí Tempo však jeho tým ztrácí čtyři kola před koncem sedm bodů. „Bohužel máme celou sezonu dost zraněných klíčových hráčů, ale i přesto se až na menší výpadky daří cíle naplňovat,“ pokračuje Morávek.

Teď se pokusí odhadnout výsledky víkendových zápasů v tradiční Pražské tipovačce.

Můžete se zapojit také, stačí se přihlásit a natipovat utkání přes platformu Tipeeto, kde se odhadují výsledky přeborových utkání mužů a vybrané šlágry I. A třídy. Tak jako v předešlých sezonách se i na podzim hraje o zajímavé ceny: vítěz bere 100 litrů piva od Gambrinusu a fotbalové vybavení od Macronu, druhý 50 litrů piva, třetí 30 litrů, ocenění ale budou i další v pořadí.

Pražská teplárenská přebor

Podolí - Braník, tip 1:1
Klasický záchranářský souboj. Oba týmy měly špatnou formu. Poslední tři zápasy sbíraly nějaké body a tentokrát si je rozdělí. Vidím to na remízu.

ČAFC - Zličín, tip 2:1
Boj o střed tabulky. Zličín poslední tři zápasy prohrál. Nestřílí góly a ČAFC doma urve vítězství. Čekám ale vyrovnaný zápas.

Vyšehrad - Střešovice, tip 4:2
Vyšehrad zůstane na druhém místě tabulky i po tomto kole. Mají opět výherní šňůru, na tom specifickém hřišti jsou zvyklí. Střešovice nám naložily pěkně, ale poslední tři zápasy se výsledkově už tolik nedaří. Padne hodně gólů.

Kolovraty - Dolní Chabry, tip 3:1
Chabry bojují o záchranu a nás nečeká jednoduchý zápas. Očekávám, že budou spíše bránit, ale padne nějaký rychlý gól a trochu se to otevře. Zápas u nich jsme zvládli a vyhrajeme i tentokrát. Uvidíme, jak na tom budeme s absencemi, ale minimálně jeden gól vstřelí Ota Ponert. A na konci utkání pojistí výhru střídající žolík Bláha. (usmívá se)

Přední Kopanina - Dukla JM, tip 5:1
Tady to vidím na jednoznačný zápas. Kopanina má výborný tým a napraví zaváhání z Třeboradic. Ptáček dá hattrick. S Urbanem je to velká ofenzivní síla.

Uhříněves - Motorlet B, tip 1:1
Uhříněves bojuje o záchranu a doma urve bod. Motorlet se tam bude těžko dostávat, dají první gól, ale Uhříněves v závěru z penalty vyrovná.

Královice - Třeboradice, tip 1:1
Další souboj o záchranu. Královice to mají tak nahoru-dolů. Třeboradice na jaře chytly dobrou formu, kterou potvrdí a odvezou si bod. Čekám spíše soubojový zápas, kde nebude tolik šancí.

Tempo - Žižkov B, tip 4:1
Tempu se na žižkovskou rezervu poslední dobou daří a potvrdí to i teď. Tady by mohl být k vidění pěkný fotbal s hodně góly. Tempo bojuje o postup. Myslím si, že Kopanina už má první místo téměř jisté, k čemuž přispělo i zaváhání Tempa na Braníku, ale tento zápas zvládnou za tři body.


I. A třída

Modřany - Kbely, tip 1:3
Kbely jsou na postup, v Modřanech vyhrají.

Spoje B - Kunratice, tip 3:2
Tady zkusím překvapení. Kunratice zaváhají, Spoje vyhrají a pomůžou Dubči odskočit na prvním místě.