Foto: PFS
Vítězné týmy výběrů U10 a U11 hrály na Julisce proti Dukle

Vítězné týmy výběrů U10 a U11 hrály na Julisce proti Dukle

Předčasným Vánočním dárkem, nebo minimálně mikulášskou nadílkou, měl být pro kluky z vítězného týmu výběrů U10 a U11 zápas na Julisce proti Dukle Praha. Hodinu před výkopem bylo jasné, že to budou opravdové zimní radovánky. „Bohužel nám zápas vyšel na pořádnou chumelenici, a tak se hrálo na těžkém terénu. Hlasy, že to vlastně nebude mít s fotbalem nic společného, ale utnul samotný zápas, protože se s podmínkami kluci srovnali naprosto skvěle a úrovní zápas možná i překonal klání z našeho finálového turnaje,“ přiblížil situaci na Julisce krajský Grassroots trenér mládeže Luboš Zákostelský.

Utkání s přípravkovými týmy Dukly bylo jednou z odměn pro nejlepší týmy turnaje kategorie U10 i U11. Letos se z vítězství v obou kategoriích radoval žlutý tým.

„Tradice pokračuje a po minulých ročnících, kdy si vítězové zahráli proti Spartě, Slavii nebo Bohemce, jsme navštívili další klub. Dukle děkujeme za možnost si u ní zahrát. Naší snahou je, aby se v přípravkových kategoriích hrálo co nejvíc vyrovnaných zápasů a kluci si mohli vyzkoušet, že to lze i proti takovému týmu, jako je Dukla,“ dodal spokojeně Zákostelský, který po konečném hvizdu svolal všechny hráče na společné focení. Tím byla i symbolicky ukončena podzimní sezona neligových výběrů U10 a U11, ve které se protočilo na 80 hráčů z mnoha pražských klubů.


Související články