Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Pětigólové výhry Kopaniny a Královic, ale i rozhodující trefa Kloučka z Tempa. Podívejte se!
28.03.2024

VIDEO: Pětigólové výhry Kopaniny a Královic, ale i rozhodující trefa Kloučka z Tempa. Podívejte se!

Uplynulý přeborový víkend ještě divákům nedopřál moc sluníčka a přívětivých teplot. Zahřát je ale mohl průměr více než 4 branek na zápas. Vy se na ně můžete podívat v sestřihu z klubových kamer.

Hráči Přední Kopaniny odčinili doma neúspěch z minulého kola smetli Uhříněves 5:0. "Bůra" nadělily doma soupeři i Královice. Ty ostatně zaznamenaly už třetí výhru s pěti vstřelenými góly za sebou.

Tým s největší formou je ale aktuálně jednoznačně vedoucí Vyšehrad. Na hřišti Zličína to tentokrát neměl úplně jednoduché a zápas skončil těsnou výhrou 3:2 pro hosty. Dvakrát se trefil nejlepší střelec soutěže Jiří Heřman. V první půli se šikovně obtočil okolo obránce, v té druhé zase udeřil z penalty. Celkem už dal v této sezoně 22 branek!

Dvakrát se prosadil o víkendu i Jaroslav Klouček z Tempa. Oba góly dal až v samotném závěru zápasu s ČAFC, a rozhodl tak o vítězství svého týmu 3:1. Rozhodující trefa byla navíc s troškou akrobacie.

Nejvýrazněji si vylepšil osobní statistiky v dresu Žižkova B Timothy Barratt. Proti Střešovicím zapsal hattrick, za který ale musel poděkovat svým spoluhráčům i brankáři soupeře. Dvakrát dostal míč před brázdnou branku a jednou se k němu míč odrazil právě po nešťastném zákroku gólmana.



Související články