Foto: Pavel Jiřík st.
VIDEO: Divoká první půle v Kolovratech, těsná výhra Uhříněvsi v záchranářské bitvě i gól přímo z rohu. Podívejte se!
16.05.2024

VIDEO: Divoká první půle v Kolovratech, těsná výhra Uhříněvsi v záchranářské bitvě i gól přímo z rohu. Podívejte se!

Nejlepší přeborový střelec Jiří Heřman se tentokrát sice neprosadil, ale jeho Vyšehrad i tak nastřílel v uplynulém víkendu nejvíce branek. Nejprve prohrával s Královicemi o dva góly, když ten druhý padl po hezkém lobu Síkory, jenže pak přišel velký obrat a výhra 5:2.

Gólovou nadílku v Kolovratech otevřel povedenou individuální akcí Lukáš Kalenda. Tři zasekávačky a trefa do sítě Dukly Jižní Město. Dukla pak sice otočila, ale minutu po otočce se opět trefil Kalenda a nasměroval svůj tým za výhrou 4:2.

Podobný průběh a stejné skóre, pouze v opačném gardu, nabídl i zápas mezi ČAFC a Třeboradicemi. Třeboradice vedly, ČAFC otočila, Třeboradice si vzaly vedení zase zpátky. V dresu vítězného týmu se dvakrát prosadil Adam Kraus.

Uhříněvsi se konečně po pěti zápasech bez výhry zadařilo a získala důležité body ve spodní části tabulky. Proti poslednímu Braníku rozhodl jediný gól, a to hned po dvou minutách hry.

Jediný gól rozhodl i v souboji Podolí a Zličína. Za domácí rozhodl po dlouhém a přesném přízemním centru Antonín Chlum.

Kuriozitou kola byla trefa přímo z rohového kopu, který Jakub Havlíček z Tempa zakroutil krásně na zadní tyč a gólově tak načal povinnou výhru Tempa 4:1 nad Dolními Chabry.



Související články